• darkblurbg

 Contact

Lessen

Voor les kom ik graag naar je toe, ik werk door (vrijwel) heel Nederland op lesroutes, door de lessen slim in te delen kunnen we voor iedereen de reiskosten laag houden.

informeer even naar de routes..

Woon je dichter bij mij in de buurt dan kan ik een losse les met je inplannen. 

Je kunt de lessen alleen volgen (privéles) 

Je mag ook met een groep les nemen (tot max 4 personen) 

Voor de lessen reken ik zowiezo één uur daarna rekenen we per kwartier verder.

Voor een privéles is een uur meestal lang genoeg, spreek je een groepsles af dan reken ik het aantal uren dat ik bij jullie ben (de reiskosten komen daar dan nog bij) 

 

lessen

 

Les, eerste uur

40,00 euro

Daarna, per kwartier

10,00 euro

Reiskosten vanaf 8313 RC

0,25 ct per kilometer (heen en terug)

 

Zomeraanbieding!

kennismakingsles met korting.. klik hier

 

Workshop belonend trainen

Omdat ik geloof dat paarden graag met ons samenwerken, vind ik dat trainen voor paarden net zo leuk moet zijn als voor ons. Geen dwang en stress, maar wel keuzevrijheid en vriendschap.

We gaan het hebben over; 

  • de leertheorie
  • materiaal en beloning
  • een trainingsplan 

De workshop duurt een dagdeel en wordt gegeven op mijn locatie. Het is een mix van theorie, oefeningen en film en/of fotomateriaal. Ook gaan we het geleerde met mijn paarden al vast een keer te oefenen. Na deze workshop begrijp je wat belonen en straffen doet met je paard en wat er gebeurd wanneer je paard intrinsiek gemotiveerd is. Wat je er voor nodig hebt en en hoe je een simpel maar duidelijk trainingsplan opzet.

Deze workshop kan ook op jouw locatie gegeven worden, informeer even naar de mogelijkheden.


Workshop paardengedrag

Paarden spiegelen, ze voelen onze pijn, maar ze praten ook met ons.. Herken jij het gedrag en de lichaamssignalen die je paard geeft en ben jij in contact met je intuïtie om je paard te kunnen horen? 

We gaan het hebben over;

  • natuurlijk paardengedrag
  • wat is spiegelen
  • mediteren en in contact komen met jezelf (en je paard)

De workshop duurt een dagdeel en wordt gegeven op mijn locatie. Het is een mix van theorie, oefeningen en film en/of fotomateriaal. Bij mooi weer zijn we een gedeelte van de dag tussen de paarden. Na deze workshop heb je meer inzicht in het gedrag van je paard en begrijp je beter wat je intuïtie (en je paard) je te vertellen heeft.

Deze workshop kan ook op jouw locatie gegeven worden, informeer even naar de mogelijkheden.


Workshop basisbehoeften

Een paard is een prooidier en stelt andere eisen aan zijn woonomgeving dan een mens. Ik geloof dan ook in een zo natuurlijk mogelijke stalling van paarden. Heeft jouw paard de mogelijkheid om zijn natuurlijke behoeften te kunnen uiten?

We gaan het hebben over:

  • natuurlijke leefomgeving 
  • de zes basisbehoeften
  • ideeën om thuis uit te voeren

De workshop duurt een dagdeel en wordt gegeven op mijn locatie. Het is een mix van theorie, film en/of fotomateriaal en een rondleiding door mijn eigen mini pp. 

Na deze workshop weet je wat de basisbehoeften van je paard zijn en waarom. Heb je een mooie indruk van hoe een natuurlijke stalling eruit ziet en  heb je inspiratie over wat je thuis zelf al kan verbeteren.

Deze workshop kan ook op jouw locatie gegeven worden, informeer even naar de mogelijkheden.

 

Workshop

   

min. 4 en max. 8 personen

Dagdeel, 3 uur

35,00 euro per persoon

 

 Contact