• darkblurbg
  • darkblurbg

Suzy Deurinck- Paardengedrag en welzijn, komt naar Flevoland!

Ben jij geïnteresseerd in paardengedrag en een positieve benadering in omgang en training, dan is deze dag wat voor jou!

We gaan het hebben over, de pijn van de agressor en trailerladen in vrijheid.

Aanmelden

De pijn van de agressor, gaat over de pijn, het verdriet en het onbegrip van gefrustreerde paarden.
Hierbij draait niet om het oppoetsen van gedrag. Het gaat ook niet over het 'afleren' van dreigen, bijten en trappen.

Met nieuwe wetenschappelijke inzichten, logisch verstand en empathie, bespreken we de oorzaken van agressie, hoe je het kan voorkomen en hoe je het oplost. We gaan het zowel hebben over agressie bij paarden onderling als tussen paard en mens. Onduidelijke en vage termen zoals leiderschap en dominantie worden doorprikt omdat ze ons niet zullen helpen de problemen op te lossen.

We bespreken het voordeel van een helder plan en een holistische aanpak met respect voor het algemene welzijn van het paard.

 

Trailerladen in vrijheid, gaat er niet over hoe je een paard zo snel mogelijk in de trailer krijgt..

We gebruiken geen touwen, zwepen of andere vormen van druk. We gaan zien hoe je een paard de trailer kan laten onderzoeken en hoe je van de trailer een favoriete plek kunt maken. We maken gebruiken van nieuwsgierigheid, spel, ontspanning en vriendschap. Omdat we zonder halster of touw werken, gaan we op het tempo van het paard.

We beginnen met verdiepende achtergrond over trailerladen, welzijn en empathie en vervolgens geeft Suzy een demo met verschillende paarden.


Over Suzy Deurinck van Deurinck - Paardengedrag en welzijn

Suzy zet als dierwetenschapper en Connection Training Coach haar kennis en praktijkervaring in om paarden en mensen te helpen naar een betere relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en keuzevrijheid.
De handvatten die zij bied om met je paard om te gaan zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis en inzichten en ze weet dit zo te brengen dat die wetenschappelijke kennis toegankelijk en toepasbaar wordt.
Door een positieve benadering kan ze helpen de band met je paard te versterken en te werken aan samenwerking zonder dwang.
Wil je meer weten over Suzy, kijk dan op www.deurinck.nl

 

Deze dag zal een combinatie van theorie en praktijk zijn, de praktijk zal gedemonstreerd worden door Suzy met onze eigen paarden. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Jouw investering: voor slechts €80,- per persoon krijg je een dag vol informatie, tips en heel veel inspiratie om nog meer naar je paard te luisteren en door echt te gaan samenwerken een nog betere band met je paard op te bouwen.
Je krijgt onbeperkt koffie, thee en water en tussen de middag is er een eenvoudige lunch.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar contact@tanjawisse.nl  je krijg van mij een bevestiging zodat je verzekerd bent van een plekje. We beginnen om 10:00 en het is afgelopen rond 16:30. De dag zal plaats vinden op mijn locatie, Lemsterweg 22 Rutten . Er is een maximaal aantal deelnemers van 15 en de dag gaat bij minimaal 8 deelnemers door.

Aanmelden

Gratis inloop middag

Wil gewoon eens komen kijken, vragen stellen, van ideeën wisselen. Je bent van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te komen maken. In de middag train ik mijn eigen paarden. Vier compleet  verschillende paarden in verschillende opleiding niveaus. Kijk gerust mee en stel je vragen, en wie weet kan ik wat voor jou betekenen.

Laat even weten dat je komt, dan staat de koffie klaar!

06-12859655

Contact

 

 

Workshop belonend trainen

 

 

 

Presentatie basisbehoeften van het paard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentatie paardengedrag