• darkblurbg
  • darkblurbg

 

Presentatie basisbehoeften

Met paarden werken gaat over zoveel meer dan alleen het trainen van je paard. Een paard moet goed in zijn vel zitten, ontspannen zijn en zin hebben om met jou nieuwe dingen te leren.

Om aan onze (training)wensen te kunnen voldoen zijn paarden het nodig om ook hun natuurlijke gedrag te kunnen uiten. Ze zijn beweging nodig, onbeperkt ruwvoer, beweging, soortgenoten, comfort, veiligheid en spel! En dat spel kan ook training zijn maar dan wel op een manier die je paard begrijpt, dus in paardentaal uitgelegd. Een paard wat word voorzien in zijn basisbehoeften is mentaal en fysiek in staat om aan de training te beginnen.

In deze presentatie vertel ik je meer over die basis behoeften van je paard, over waarom onbeperkt ruwvoer belangrijk is en dat je paard daar niet perse dik van hoeft te worden. Over huisvesting en het paddock paradise. 24/7, 365 buiten zonder dekens, wel of niet scheren en mijn gedachten over ijzers.

Ik ga je laten zien hoe wij ons eigen paddock paradise hebben gemaakt en dat je daar niet perse een hele lap grond voor nodig hebt. Ook gaan we het hebben over hoe je kleine aanpassingen kunt doen om je paard tegemoet te komen in zijn behoeften, zonder eerst de hele stal te verbouwen. Je kunt ook gewoon de staldeur openzetten…

 

Een presentatie word op mijn locatie gegeven, maar ik kan natuurlijk ook bij jou komen, als er genoeg stoelen zijn en de mogelijkheid om foto’s en film te laten zien. Binnen een straal van 10 km rondom Rutten worden geen reiskosten gerekend, woon je verder dan bedragen de reiskosten 0,19ct per km.

 

Presentatie

 

 

 

 

 

Basis behoeften v/h paard

 

Avond

 

4 tot 10 pers

€ 15,00 pp

 

Aanmelden