• darkblurbg
  • darkblurbg

 

Privé les

Persoonlijke begeleiding in een privé les of een trainingstraject van 10 keer. Heb jij een doel waar je naartoe wilt werken met je paard? Wil je weer met plezier en vertrouwen op buitenrit, heb je een jong paard waar je een goede basis mee wilt opbouwen of een nieuw paard waar je nog niet alle vertrouwen in hebt. Graag help ik je verder, we trainen zonder stress, dwang of straf op basis van belonend trainen. 

De lessen kunnen op mijn locatie plaats vinden, maar ik kan ook naar jou toe komen.

Groepslessen

Groepslessen zijn ook mogelijk, ik werk bij voorkeur met kleine groepen, minimaal 2 maximaal 4 personen om iedere deelnemer en paard de aandacht te kunnen geven die nodig is. Je kunt zelf een groep samenstellen of aansluiten bij een bestaand groepje.

De lessen kunnen op mijn locatie plaats vinden, maar ik kan ook naar jou/jullie toe komen.

Binnen een straal van 10 km rondom Rutten worden geen reiskosten gerekend, woon je verder dan bedragen de reiskosten 0,19ct per km.

 

 Contact

Workshop belonend trainen 

Een workshop duurt een dagdeel. Je bent een uur voor de begintijd welkom om rustig je paard uit te kunnen laden. Er is een paddock met hooi en water voor je paard. Onder het genot van een kopje koffie/thee en wat lekkers gaan we eerst de theorie bespreken, daarna gaan we met de praktijk aan de slag.

Natuurlijk kan ik ook bij jou op stal komen, Binnen een straal van 10 km rondom Rutten worden geen reiskosten gerekend, woon je verder dan bedragen de reiskosten 0,19ct per km.

Presentatie

  • Basisbehoeften v/h paard
  • Paardengedrag

Een presentatie word op mijn locatie gegeven, maar ik kan natuurlijk ook bij jou komen, als er genoeg stoelen zijn en de mogelijkheid om foto’s en film te laten zien. Binnen een straal van 10 km rondom Rutten worden geen reiskosten gerekend, woon je verder dan bedragen de reiskosten 0,19ct per km.

 

Prijzen lessen

Les

Duur

Leeftijd

 

Prijs

 

Privéles

 

1 uur

 

Vanaf 12 jr

€ 30,00

 

Leskaart privéles

 

10 lessen, 1 uur

Vanaf 12 jr

€ 270,00

 

Groepsles 

 

1 uur

Vanaf 12 jr

€ 25,00

Leskaart groepsles 

 

10 lessen, 1 uur

 

Vanaf 12 jr

€ 225,00

Ben je 12 tot en met 17 (en moet je, je les zelf betalen ;) dan krijg je tienerkorting! Je betaald dan €22,50 voor een priveles en €200,00 voor een leskaart van 10 keer.

 

 

 

workshop

 

Duur

Leeftijd

Aantal

Prijs

 

 

Belonend trainen 

Dagdeel, 3 uur

Vanaf 12 jr

1 pers

€ 50,00 pp

 

 

 

2 tot 4 pers

 

€ 35,00 pp

 

Presentatie

 

 

 

 

Basis behoeften v/h paard

Paardengedrag

Avond

 

4 tot 10 pers

€ 15,00 pp

 

De lessen, workshop of presentatie kan op mijn locatie plaats vinden, maar ik kan ook naar jou toe komen.

Binnen een straal van 10 km rondom Rutten worden geen reiskosten gerekend, woon je verder dan bedragen de reiskosten 0,19ct per km.

 

 Contact